dissabte, 12 de novembre del 2011

Xerrada interesant

El dia 1 de desembre el departament d’ensenyament oferim una xerrada que porta per títol“Com fer costat als nostres fills quan no són com esperem?” i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. Pensem que és un tema molt interessant i del que se’n pot treure molt profit a l’hora d’educar els nostres fills i filles no pressuposant l’heterosexualitat.
El contingut és el següent:
  1. Es comença fent la projecció d’un petit documental, de durada de 10 minuts, per introduir el tema a tractar (es tracta del testimoniatge de 6 mares, pares, filles i fills).
  2. Testimoniatge de la ponent
  3. Explicació per què està a l’Associació i quina és la tasca d’AMPGIL (Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes)
  4. Es dóna a conèixer l’estudi de la Dra. Caitlyn Ryan de San Francisco, que l’AMPGIL va presentar al Congrés organitzat el 2010.
  5. Es parla de la importància que tenen els referents LGTB (Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals) pels nostres fills i filles.
  6. S’incideix en la importància d’involucrar les AMPA i tota la societat en general.
  7. Es dóna pinzellades sobre què és la Cadena Simbòlica (sexe biològic, identitat de gènere, orientació afectivo-sexual, rols de gènere i pràctiques sexuals).
  8. Es posen una sèrie d’exemples, l’objectiu dels quals és canviar el llenguatge heterocentrista que la societat empra.
  9. Torn de preguntes (és una de les parts més importants de la xerrada).
Us adjuntem el cartell de la xerrada i ens agradaria molt la vostra participació, ja que està oberta a tota la comunitat educativa i població en general.
Us hi esperem!!!!!!!!!!!
Montserrat Duran
Tècnica d'Ensenyament
Ajuntament de Castellbisbal
Els Costals
937723883

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada